Днес и утре – четири премиери

Публикувано от на март 17, 2009 в 1:38 am.

Будистки плаж - корица

      Днес (17 март , вторник) от 18.30 часа, в Пловдив (Стария град, ул. „Княз Церетелев“ № 1, Културен център на Фондация „Бъдеще за България“), ще бъде представена книгата на Васил Георгиев „Будистки плаж”.Балканска сюита - корица      Отново за днес, в 18:00 часа, в НДК, зала 4, е насрочена премиерата на книгата на Петър Делчев „Балканска сюита“.


Инна Кабиш - афиш
      Също днес, от 18:30 ч., в Руския културно информационен център (София, ул. „Шипка“ № 34), от нейните преводачи – Татяна Дончева и Владо Любенов – ще бъде представена книгата „Инна Кабиш, поезия“. Със специалното участие на трио „Грамофон”. Събитието е организирано със съдействието на РКИЦ и Федерация „Съюз на съотечествениците”.
      Инна Кабиш (Инна Александровна Кабыш) е родена в Москва, на 28.01.1963 г. Автор е на три книги.

Изкуството на прехода - корица

      В Пловдив, на18 март, от 18:00 часа, в ГХГ – експозиция „Енчо Пиронков“ (Стария град, ул. „Васил Кънчев“ № 1), от професор Чавдар Попов ще бъде представена книгата на Галина Лардева „Изкуството на прехода: Проблемът неконвенционално изкуство в България“, изследване на процесите и тенденциите в българското изкуство от края на ХХ век.      За двете двойни премиери, на „10 минути“ от Георги Милев и „Право на избор и други проклетии“ насрочени за четвъртък и петък в София и Пловдив вече съобщихме…

1 коментар за “Днес и утре – четири премиери”