Валентин Дишев чете „И го живея“

Публикувано от на април 5, 2020 в 12:56 pm.


  Предлагаме Ви видеозаписа от десетото четене в поредицата „Дом“, реализирана „на живо“ във Фейсбук. Валентин Дишев чете книгата си „И го живея“, удостоена с Национална награда за поезия „Иван Николов“.
      Поредицата „Дом“ бе създадена в подкрепа на всички сталкери и на всички, които в тези времена търсят приют за тъгите и радостите си, за въпросите и отговорите, тревожещи дните и съня им, за всички, които биха могли да припознаят поезията като дом. Тя е и в подкрепа на „Хралупата“ (бутик за думи образи и смисъл), подслонявала стотици търсение в последните две години и половина (какво Ви предложихме в поредицата дотук и как бихте могли да подкрепите „Хралупата“ вижте по-долу).


   Ако чутото Ви е харесало, ако книгата е станала привлекателна за Вас и искате да продължите разговора си с нея можете да направите предварителна заявка за да стане нейното второ издание факт. А то е изцяло в подкрепа на „Хралупата“.

   Можете да станете част от тази мисия и ако закупите книга от онлайн „магазина“ на „Хралупата (ще получите всяка една книга, с включена в цената доставка, за 12 лв., 2 – за 20 лева, 3 – за 28 лв., 4 – за 36 лв., а 5 – за 40 лева). Можете да се обърнете и към Георги Гаврилов за избор от още книги и за информация.

  Издателствата Scribens и „Арс“, които в сегашната ситуация няма как да продължават да поемат разходите за поддръжка на „Хралупата“ като център на свободното слово, образ и идея, Ви припомнят, че са осигурили възможност за напълно свободен достъп, четене и „теглене“ на 27 прекрасни книги от български автори.

   Можете да видите и чуете още автори и четения, част от поредицата „Дом“:

Анна Лазарова;

Христо Мухтанов;

Нинко Кирилов;

Иван Вълев

.
   Можете да гледате и чуете и още четения на Валентин Дишев:

„Дом“ – 2 (четящ „С – малка бяла книга за незаглъхващи перкусии“);

„Дом“ – 3 (четящ „Зоната“ – том 1 от една антология за съвременна българска поезия);

„Дом“ – 5 (четящ втора част от „Зоната“…)

„Дом“ – 3 (четящ трета част от „Зоната“ и още…).

  Прекрасните книги на „Арс“ и Scribens, приходът от продажбите на които ще постъпи за оцеляването на „Хралупата“, можете да закупите и чрез лоялния ни партньор „Български книжици“: тук и тук.

Коментарите са заключени.