Международен София ГлосиФест – ден 12: премиера на „И други езици“ от Ренета Бакалова и закриване

Публикувано от на октомври 1, 2020 в 1:26 pm.International Sofia GlosiFest – autumn 2020 – Day 12. Premiered book: „И други езици“ (and other languages…) от Ренета Бакалова.

  Предлагаме ви видеозапис от последната вечер на тазгодишното есенно издание на Международния фестивал за изкуства София ГлосиФест – премиера на „И други езици“ от Р. Бакалова и закриване на фестивала.
     Пърформанса с участието на Валентин Дишев и Ренета Бакалова открива Левена Филчева.
29 септември, книжарница „Български композитор“:     В „Кръстопът“ можете да гледате и други записи и филми от програмата на фестивала, в есенното издание на което се включиха над 80 артисти от дузина и половина страни от 4 континента. В следващите няколко дни, заедно с „Хралупата“ и ArsMedia, ще ви предложим видеозаписи и филми от останалите три фестивални вечери, със събития, провели се публично и излъчвани на живо във фестивалната страница.

  Тазгодишното есенно издание на Международния София ГлосиФест е подкрепено от програма „Солидарност в културата“ на Столична община и се реализира с безкористното съучастие на партньорите от URBO, СБК, Singles, „Тетрадката“, „Кадър 25“, “Кръстопът“, DICTUM, сръбската платформа Argh и медии партньори в страни на участниците…

   Можете да подкрепите следващите издания на фестивала, както и пространството за култура „Хралупата“, чрез закупуване на виртуален (незадължителен) билет от URBO (закупилите ВИП-билет ще получат по една от тениските на Феста с дизайн от Яна Георгиева или книгата на Наталия Иванова „Човек с бинокъл“, или книгата на Ренета Бакалова „И други езици“ – по избор).

Коментарите са заключени.