Tag Archives: гостува Жорди Галсеран

Жорди Галсеран: Изкуството придава смисъл на живота

Ренета Бакалова разговаря с Жорди Галсеран…

С Нева Мичева – за Жорди Галсеран и „Девет пиеси”

Разговор (на Валентин Дишев) с Нева Мичева за Жорди Галсеран и „Девет пиеси”…