За резултатите от конкурса на издателство „АРС“ за издаване на дебютна книга

Публикувано от на март 16, 2011 в 12:35 pm.

  Поради заболяване на член на журито, резултатите от конкурса на издателство „АРС“ за издаване на дебютна книга ще бъдат обявени с до една седмица по-късно от посочения в условията на конкурса срок (т.е. – не по-късно от 22 март 2011 г.). Молим за извинение и за това, че не бяхме в състояние да публикуваме дори и настоящото съобщение в обявения срок – вчера, до 20:00 часа (срив в сървър на нашия хостинг-доставчик направи недостъпни „Кръстопът“ и DICTUM за повече от 20 часа).

  В раздел „Хуманитаристика“ няма да бъде присъдена награда – представените ръкописи, въпреки достойнствата на единият, не ни предлагат търсения за целите на поредицата потенциал…

  От представените 44 ръкописа в раздел „Поезия“ за правото си на сбъдване на надеждите на авторите си продължават да настояват 6 ръкописа, в раздел „Проза“ – 3 от 23.

5 коментара за “За резултатите от конкурса на издателство „АРС“ за издаване на дебютна книга”

 • Аз искам само да благодаря за това, че този конкурс продължава да съществува, въпреки всички трудности. И да напомня, че резултатите от него биват очаквани с нетърпение не само от авторите… Успех! 

 • 2
  Владимир каза:

  Между другото не знам да има друг, подобен конкурс за издаването на дебют с което да се популяризира и насърчи таланта на хората и особено на младите автори. Затова и аз благодаря! А също ми стана много приятно като прочетох горния коментар на г-на!

 • Подкрепям другите два коментара и също се радвам да науча за това. Определено е неоходимо да има повече такива начинания с оглед на трудностите, които срещат младите автори.

 • а това наистина „ръкописи“ ли са? 😉 шегувам се, но този термин може би вече си е изживял времето :)и аз се радвам, че ви има!

 • 5
  Маргарита Димитрова каза:

    Благодаря Ви, че организирате този конкурс и имах възможност да се включа /предполагам, че сте получили ръкописа/. Делото Ви е важно за българската култура в тези дни на бездуховност.