Е-книга: „Зоната“ (антология за съвременна българска поезия, т.1)

Публикувано от на юни 16, 2018 в 12:28 am.


Корицата на антологията    Предлагаме ви още едно допълнение в колекцията ни от книги в „електронен формат” със свободен достъп , възможна благодарение на „Кръстопът” и издателствата „Арс” и Scribens. Една книга, появила се като резултат от внимателното проследяване на развитието на изключително талантливи млади автори, повечето от които дебютирали именно тук – в електронното списание за литература „Кръстопът.
    Можете да се запознаете с част от творческите им биографии, да търсите и разчитате знаците по техния път, но е сигурно, че това, което ги обединява, е най-важното в питането за едно настояще и бъдеще – те търсят не имената си в литературата, а литературата в себе си.
     Ако с натискане на левия бутон на „мишката” на компютъра Ви (или с докосване на екрана на телефона или таблета Ви) последвате вградения в тези думи хиперлинк, ще можете да визуализирате пълния текст на книгата на екрана на Вашето устройство (или изтеглите .pdf, от който да я прочетете и препрочитате).
    Можете да намерите книгата, в нейното книжно тяло – защото тя е сред тези, които многократно могат да бъдат препрочитани – в „Хралупата – бутик за думи, образи и смисъл“, както и в „Български книжици“, преиздадена от Scribens.

Коментарите са заключени.