Литературен празник “Глоси” – 06.12.2008, НДК – част 3

Публикувано от на януари 14, 2009 в 10:14 am.

  На 06.12. 2008 г., в НДК, като част от културната програма на XVII Международен панаир на книгата и като поредното събитие на Национален литературен фестивал “Глоси”, се състоя Литературният празник “Глоси”. Предлагаме ви видео от третата му част – представянето на книгите „Момичето, което“ на Божидар Пангелов и „Подпис върху хвърчило“ на Катя Начева (модератор на събитието – Валентин Дишев, видеозапис – ArsMedia).

Няма видео? Изтеглете и инсталирайте DivX Web Player за Windows или Mac

.Божидар Пангелов живее и работи в София. Публикува в периодичния печат и интернет издания. През 2008 г. Издателство „Арс“-Благоевград публикува книгата му „Момичето, което“ (втора самостоятелна – след „Делта“ и публикуваната в съавторство с Ваня Константинова „Четири цикъла“). Автор е и на интернет проекта „bogpan – блог за авторска поезия“.

Ето какво си казаха Божидар Пангелов, Ваня Константинова и Валентин Дишев за „Момичето, което“, поезията и писането в излъченото на 09.12.2008 г. от второ студио на Радио Благоевград предаване „Заедно след полунощ“ (съвместна продукция на регионалните програми и програма „Христо Ботев“ на БНР):
Катя Начева
живее и работи в София. Публикува в периодичния печат и интернет издания. През 2008 г. Издателство „Арс“-Благоевград публикува нейната втора книга – „Подпис върху хвърчило“. Автор е и на интернет проекта „блогът на pumpal“.


Ето какво си казаха Катя Начева, Левена Филчева и Валентин Дишев за „Подпис върху хвърчило“, поезията и писането в излъченото на 23.12.2008 г. от второ студио на Радио Благоевград предаване „Заедно след полунощ“ (съвместна продукция на регионалните програми и програма „Христо Ботев“ на БНР):Катя Начева в „Кръстопът“

1 коментар за “Литературен празник “Глоси” – 06.12.2008, НДК – част 3”